Anlæg af ny have

Hos Holmegaard Anlægsgartner anlægger vi nye for- og baghaver i alle størrelser og stilarter. I over 20 år har vi beskæftiget os med en bred vifte af opgaver inden for anlæg af ny have, og i denne forbindelse har vi gjort utrolig mange kunder rundt i Middelfart og omegn rigtig glade.

Når du i forbindelse med anlæg af ny have vælger Holmegaard Anlægsgartner som leverandør, er du sikret et hold af gartnere, der alle besidder en høj faglig kvalitet, og alle tilmed har stor respekt for dine krav, ønsker og forventninger. Vi kan hjælpe dig afsted mod den stilfulde for- og baghave, og vi kan hjælpe dig til den enkle, der er nem at passe. Mulighederne af mange, og uanset ønsker og behov skaber vi et projektforløb for dig, hvor misforståelser undgås, og hvor dine ønsker opfyldes.

Se også hvad vi kan tilbyde i forhold til vedligeholdelse af grønne arealer.

 

Anlæg af ny have i Middelfart og omegn

Behov for anlæg af ny have?

Ved anlæg af ny have gør vi hos Holmegaard Anlægsgartner altid meget ud af komme på besøg hos kunden, og hvor vi her så tager os tid til at snakke med dig og lytte til dine ønsker. Vi kører ud til hele Middelfart og omegn – ja sågar hele Fyn. Undervejs i selve anlægningsprocessen sørger vi for at holde den gode kontakt med dig ved lige, så sikrer vi os, at du, som kunde, får præcis, hvad du ønsker.

Skulle du været interesseret i at benytte dig af os i forbindelse med anlæg af ny have, er du mere end velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger. Ved opgaver, der vedrører anlæg af ny have, formår vi altid at nå frem til en løsning, der gør dig glad. Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere, hvilket er din garanti for, at vi udfører et stykke arbejde, som du bliver glad for.

Se også hvad vi kan tilbyde i forhold til nye terrasser og indkørsler.

Kontaktoplysninger:

Telefon: 20 77 39 86.

Mail: info@holmegaardgartner.dk.

Fysisk er vi placeret på Stationsvej 10, 5464 Brenderup tæt på Middelfart.

Kontakt

Holmegaard Anlægsgartner
Solbakkevej 21
5464 Brenderup

Telefon: +45 20 77 39 86
E-mail: info@holmegaardgartner.dk

CVR: 35829032

Skriv til os