Anlæg af ny terrasse og indkørsel i Middelfart og omegn

To områder, som vi er særligt skarpe på her hos Holmegaard Anlægsgartner, omfatter anlæg af ny terrasse og indkørsel. Gennem over 20 år har vi opbygget stærke evner inden for feltet. Rundt i Middelfart – ja sågar på hele Fyn og også Øst- og Sønderjylland – har vi allerede glædet et hav af kunder med måden, som vi udfører anlæg af ny terrasse og indkørsel på.

Når det kommer til anlæg af ny terrasse og indkørsel, ved vi, at et godt resultat kræver, at din nye terrasse eller indkørsel passer rent æstetisk til dit hus og din have. Ud over det rent æstetiske aspekt, er vi selvfølgelig klar over, hvor væsentligt det funktionelle aspekt også er.

Se også hvad vi kan tilbyde i forhold til vedligeholdelse af grønne arealer

Anlæg af ny terrasse

Når det kommer til terrasseanlægning, laver vi alle former for terrasser og tilhørende belægninger. Vi beskæftiger os med alt materiale som eksempelvis beton, natursten, skiffer, granit og beton, og vores brede vifte af løsninger glæder rigtig mange kunder rundt i Middelfart og på Fyn i det hele taget. Alt, vi laver på din terrasse, laves efter gældende regler og normer. Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere. Den garantiordning, som vi tilbyder vores kunder herigennem, er din sikkerhed for, at arbejdet altid udføres, så du bliver tilfreds.

Anlæg af ny indkørsel

Ligesom det er tilfældet i forhold til terrasseanlægning, laver vi også alle former for indkørsler og tilhørende belægninger. Vores garantiordning gælder selvfølgelig også de indkørselsopgaver, som vi varetager. Gennem tiden har vi lavet et hav af indkørsler rundt i Middelfart. Kunder er tilfredse, når de benytter sig af os, og det er vi naturligvis stolte af.

Se også hvad vi kan tilbyde i anlæg af nye haver

Fliserensning og algerensning på belægninger

Ud over anlæg af ny terrasse og indkørsel tilbyder vi selvfølgelig også tilhørende fliserensning og algerensning heraf.

For anlæg af ny terrasse og indkørsel eller tilhørende flise- og algerensning kan vi kontaktes via nedenstående oplysninger.

Kontaktoplysninger:

Telefon: 20 77 39 86.

Mail: info@holmegaardgartner.dk.

Fysisk er vi placeret på Stationsvej 10, 5464 Brenderup tæt på Middelfart.

Anlæg af ny terrasse
Færdigt resultat efter anlæg af ny terrasse omkring pool
Færdigt resultat efter anlæg af ny indkørsel