Vedligeholdelse af grønne områder

 

Uanset om man er privatperson eller del af en virksomhed, kan det være rart at få hjælp ude fra med vedligeholdelse af grønne områder. Både som privatperson og som virksomhed kan man ofte havne i situationer, hvor tiden er knap, og hvor man derfor ikke selv har overskud til at passe og pleje ens have.

Uanset størrelsen på din have eller grønne område, hjælper Holmegaard Anlægsgartner dig meget gerne med pasningen heraf. I over 20 år har vi levet af tilfredse kunder fra Fyn og nærområdet omkring, og dette har vi bestemt klare målsætninger om at fortsætte med. Vi hjælper både private kunder og erhvervskunder som virksomheder, boligforeninger og grundejerforeninger med vedligeholdelse af grønne områder, og vi synes, det er noget, vi er gode til. Inden for vedligeholdelse af grønne arealer klarer vi en bred vifte af opgaver som:

  • Klipning af hæk og græs.
  • Beskæring af buske.
  • Ejendomsservice
  • Rydning af sne.
  • Muldvarpbekæmpelse
  • Fliserensning

… og meget mere.

Se også hvad vi kan tilbyde i forhold til anlæg af nye indkørsler.

I over 20 år har vi meget sjældent oplevet, at en kunde har været utilfreds. Dette, synes vi selv, er en indikation på, at vi her hos Holmegaard Anlægsgartner kan vores kram. Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere, hvilket er din garanti for et godt stykke udført arbejde.

 

Vi vedligeholder grønne arealer på hele Fyn

Vi foretager vedligeholdelse af grønne områder på hele Fyn

I forbindelse med en opgave, der vedrører vedligeholdelse af grønne områder, kører vi altid først ud og snakker med kunden om, hvad der skal laves. Grunden til, vi tager ud at snakker med kunden om ønsker og forventninger, er, at vi ikke ønsker at ende i en situation, hvor der opstår misforståelser.

Mangler du hjælp til vedligeholdelse af grønne områder eller have, er du mere end velkommen til at give os en kald eller sende os en mail. Vi kører glædeligt ud på hele Fyn og til nærområdet omkring.

Se også hvad vi kan tilbyde i forhold til anlæg af nye haver.

Kontaktoplysninger:

Telefon: 20 77 39 86.

Mail: info@holmegaardgartner.dk.

Fysisk er vi placeret på Stationsvej 10, 5464 Brenderup på Fyn.